Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
brandbox-bollen-clair

Basisboek Naaitechnieken

4 december 2013
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Zelf kleding maken komt weer helemaal terug. Maak de mooiste kleding en accessoires. Dit boek is de complete handleiding om (basis)naaitechnieken onder de knie te krijgen. Niet alleen voor beginners een must, dit handboek is ook voor gevorderden een bron van informatie.

Naaitechnieken
Voor het maken van schorten, tassen en stoffering van bijvoorbeeld stoelen, zijn verschillende technieken nodig. In dit boek worden 15 verschillende projecten volledig uitgewerkt.

Inhoud Basisboek Naaitechnieken
In het eerste deel staat een overzicht van de kunst van het naaien, de gereedschappen die je nodig hebt en tips uit de praktijk. Centraal staat de filosofie van Merchant & Mills, een merk dat staat voor traditioneel en duurzaam. Als je de technieken onder de knie hebt, kun je aan de slag met 15 eigentijdse naaiprojecten. Van rolkussen tot omslagdoek. 

De projecten worden stap voor stap in beeld gebracht, inclusief mooie sfeerbeelden. Creëer je eigen collectie met zelfgemaakte accessoires en decoraties.

Dit boek is inclusief envelop met patroonvellen.


Wilt u dit boek inkijken of kopen? Informeer naar een verkoopadres bij u in de buurt.Tags: Cadeau, Naaitechnieken« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer