Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
t-shirt-vaderdag

T-shirt vaderdag!

door Lisanne Multem
19 mei 2016
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lisanne: ‘‘Vaderdag komt er weer aan! Ik heb daarom een leuke DIY bedacht waarmee je echt een tof cadeau kunt
maken. Het gaat natuurlijk om het gebaar, dus elk cadeau is leuk. Maar wat als je echt iets kunt maken dat hippe vaders ook nog met liefde dragen? Iets wat helemaal van nu is, bij de laatste mode past en helemaal niet moeilijk is! Maak een hip T-shirt dat hij graag draagt omdat het lekker zit en bij zijn garderobe past!"

"Ik heb het over ‘Custom by me!’ van DMC. Het is een super tof product om heel gemakkelijk toffe designs op stof te borduren, met de speciale patronen en het mooie garen maak je in een mum van tijd een uniek item. Borduren, maar dan wel de hippe variant!’’

"Kies de patronen uit die je wilt gebruiken en knip deze uit. Trek het beschermlaagje aan de achterzijde los. Plaats het uitgeknipte ‘Custom by me!’ patroon op het T-shirt, op de plek waar je het wilt borduren. Is het patroontje niet op de juiste plaats terechtgekomen? Geen paniek, je kunt het zeer gemakkelijk los trekken van de stof, om het op een andere plek weer vast te plakken. Dat is echt heel fijn! :)"

Ben jij ook zo enthousiast geworden over dit stoere project? Zie je jouw vader wel in dit toffe shirt rondlopen? Klik dan snel op de knop 'Werkbeschrijving'. 


Werkbeschrijving


Tags: DMC, Vaderdagcadeau maken, Kinderen, Jongens, Mode, Vader, Vaderdag, Trend, Custom by me!« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
‘Custom by me!’-garen (keuze uit 36 kleuren, hier zwart en grijs)
011.920
€ 2,65


2.
‘Custom by me!’-patroonblad (keuze uit 24 motieven, hier Fun en ABC)
074.FC5003
€ 6,75


3.
T-shirt
-


4.
Schaar
-


5.
Naald
-


 

Reacties
De Boer Lieve 27 mei 2016, 10:24uur

Ook te koop in Belgié ? En waar als iemand dat zou weten ??


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer