Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
brandbox-bollen-clair

Haakboeken Top 5

29 april 2014
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Prettig gestoorde amigurumi's

1) Prettig gestoorde amigurumi’s
Met stip op nummer één staat dit populaire haakboek van Dennis van den Brink. Hij bedacht de leukste, mafste en grappigste amigurumi’s die je maar kunt bedenken. De hoofdrolspeler in het boek is Dendennis, een beetje rare jongen die in zijn fantasie allemaal vriendjes om zich heen heeft verzameld. Kleurrijke minifiguurtjes met gekke namen als Soepkip, Brompot, Angsthaas of Snoeshaan.

Auteur: Dennis van den Brink – Uitgeverij: Tirion Creatief

Myboshi_Magazine

2) Myboshi Magazine – Haken, mijn passie
Hoewel niet echt een boek laten we je toch graag kennismaken met het eerste Myboshi-magazine dat zojuist is verschenen. Een vrolijk boekwerkje met leuke weetjes, nieuws, patronen én een interview met Felix en Thomas.
Voor alle Myboshi-wolsoorten vind je patronen uitgewerkt in verschillende thema’s. Zoals een stropdas, een sjaal en een haarband met bloemen. Voor de meer ervaren haakster staan er patronen in voor tasjes, handvatten en een zadelhoes voor je fiets en nog veel meer ideeën. Kortom een must-have voor alle Myboshi-fans!

Zoomigurumi

3) Zoomigurimi 2
Let op: kleine beestjes haken kan verslavend zijn… In Japan hebben ze dat al ondervonden en zijn ‘amigurumi’ al jaren een rage. Amigurumi is de Japanse term voor ‘kleine gehaakte of gebreide poppetjes’ en Zoomigurumi is een woordspeling hierop. In Nederland hebben ook steeds meer mensen de smaak te pakken en daarom heeft auteur Joke Vermeiren alweer een tweede boekje geschreven. Je vindt er 15 patronen voor beginners en gevorderden. Zoals een wollig wasbeertje, een koddige koe en twee lieve lammetjes.

Auteur: Joke Vermeiren - Uitgeverij: Halewyck/Forte

Haak in!

4) Haak IN!
Onder het motto ‘Haak van je huis je thuis’ ontwierp Jorine Tieleman 20 kleurige projecten. Van pannenlappen tot een ABC-speelkleed en van een deurhanger tot vingerpopjes. Bij deze haaksels komt een nieuwe techniek aan bod, namelijk het inhaken van patronen. Hoe je dit doet wordt stap voor stap uitgelegd. De beschrijvingen worden aangevuld met sfeervolle foto's en tekeningen. Dit boek staat boordevol nieuwe haakinspiratie om je huis aan te kleden.

Auteur: Jorine Tieleman -  Uitgeverij: Tirion Creatief

kleurrijke-cadeautjes-haken-margriet-de-muinck

5) Kleurrijke cadeautjes haken
Een vrolijk boekje om cadeautjes uit te maken of om zelf cadeau te geven! Je vindt er tien verschillende kleurige kleine en grotere haakprojecten versierd met kraaltjes, 
knoopjes en lintjes. Met duidelijke stap voor stap-uitleg.

Auteur: Margriet de Muinck – Uitgeverij: Forte

Wil je deze boeken bekijken of kopen? Informeer naar een verkoopadres bij jou in de buurt. Je kunt ook zelf zoeken in onze lijst met verkooppunten.Tags: MyBoshi, Haakboeken, Dendennis, Amigurumi, Granny squares« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer