Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
brandbox-bollen-clair

La Maison Victor: naaien nieuwe stijl

14 mei 2014
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


La Maison Victor geeft naaipatronen uit en een magazine met designs van Belgische topontwerpers. Het uitgangspunt van La Maison Victor is dat het zelf maken van kleding en accessoires voor iedereen leuk en haalbaar moet zijn. De patronen kenmerken zich dan ook door een eenvoudige maar zeer stijlvolle vormgeving en zijn bijzonder geschikt voor beginnende naai(st)ers.

Patronen
Er zijn inmiddels 15 patronen beschikbaar waaronder een hippe jumpsuit, een jasje in ‘Jackie O-‘stijl en lieve jurkjes voor meisjes. Bij de patronen zit een toegangscode waarmee je op de speciale website online videoles kunt volgen behorend bij het patroon.

Magazine
Het magazine komt vier keer per jaar uit en de eerste editie ligt nu in de winkel. In dit nummer vind je maar liefst 30 zelfmaakideeën stap voor stap uitgelegd. Het bevat 12 patronen op ware grootte van Belgische designers. En als lezersaanbieding krijg je gratis toegang  tot 1 online videoles ter waarde van € 5,95. Naast naaipatronen vind je in het magazine ook brei- en haakpatronen.

Wil je het magazine of de patronen bekijken of kopen? Informeer naar een verkoopadres bij jou in de buurt. Je kunt ook zelf zoeken in onze lijst met verkooppunten.Tags: Naaitechnieken, Zelfmaakpakket, La Maison Victor« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer