Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
stoere-opbergmand

Stoere opbergmand voor jongens!

23 juli 2015
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


opbergmand-los
Stoere mand voor stoere mannen

Deze opbergmand is handig én hip én ontzettend makkelijk zelf te maken. Lees in de werkbeschrijving hoe je dit stap voor stap aan kunt pakken. Wij hebben de Restyle fabric Stoer gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook een andere stof kiezen. Er zijn ook mooie stoffen voor meiden verkrijgbaar. Kleine mannen worden zeker blij van deze gave stof met VW-busjes, olifanten en sterren! Ze kunnen vast niet meer wachten om te helpen met opruimen!;-) 

Benodigde Materialen

- 0,50 mtr stof Restyle fabric Stoer 069.1126
- 0,50 mtr binnenstof naar keuze
- 1 mtr balletjesband 017.490 kleur 215
- 0,40 cm Decovil 025.240120
- 1 mtr Decovil Light 025.240135

Werkbeschrijving

Knip uit de Restyle stof een lap van 102 x 47 cm. Leg de Decovil light met de gecoate zijde op de verkeerde kant van de stof. Strijk de decovil, op wolstand, met een vochtige persdoek goed vast. De
onderdelen 30 minuten op een vlakke ondergrond leggen om af te koelen (hierdoor kan het materiaal optimaal hechten).

Leg vervolgens de goede kanten van de stof op elkaar en stik de middenachter naad op 1 cm dicht. Strijk de naad open. Voor de bodem knip je uit de Restyle stof een cirkel met een diameter van 34 cm, knip van de Decovil (deze is dikker dan de decovil light) een cirkel met een diameter van 32 cm. Leg de cirkel uit Restyle stof met de verkeerde kant op de gecoate kant van de Decovil en strijk deze op dezelfde manier vast.

Speld de bodem vast aan de onderkant van de mand, goede kanten op elkaar en stik dit op 1 cm vast. Keer de mand om. Knip van de binnenstof een lap van 102 x 47 cm, leg de goede kanten op elkaar en stik de midden achter naad op 1 cm dicht. Strijk de naad open.

Voor de bodem van de binnenmand knip je uit de binnenstof een cirkel met een diameter van 34 cm. Speld de bodem vast aan de onderkant, goede kanten op elkaar en stik dit op 1 cm vast. De binnenmand wordt niet niet verstevigd. Plaats de binnenmand in de buitenmand, verkeerde kanten op elkaar. Vouw van beide manden de bovenrand 1cm naar binnen en stik dit vlak op de rand vast.

Stik het balletjesband langs de bovenrand aan de binnenkant van de mand met de balletjes naar boven. Vouw de bovenkant van de mand ca. 10 cm om.

Klaar is je stoere opbergmand! 


Download hier de gratis werkbeschrijving van de stoere opbergmand« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer