Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
prym-maxi-loom

Prym Maxi Loom!

18 januari 2016
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Inge Roolvink testte voor ons de vierkante Prym Maxi Loom! Of je nu een stola, poncho, sjaal, kussen, deken of tas wilt maken, met de Maxi Loom creëer je in slechts vier stappen een wereld vol mogelijkheden. 

Even wikkelen, creatief knopen, afwerken, fraai verbinden en klaar. Inge vertelt je hier meer over en geeft ook meteen haar mening over dit artikel!

Testresultaten

De loom bestaat uit een houten plank (in dit geval vierkant) met gaten erin en losse pinnen erbij. Je kan zelf kiezen hoe groot je de vierkanten wilt maken (3 verschillende maten). Je kan natuurlijk ook een andere vorm kiezen, het hoeft niet per se een vierkant te zijn al is dat bij de vierkante variant wel het meest vanzelfsprekend.

De loom is makkelijk en fijn in gebruik. Er zit een duidelijke gebruikershandleiding bij en alles wijst zich eigenlijk vanzelf. In de gebruikershandleiding zit alleen een beschrijving van het standaard patroon. Om andere patronen te maken kan je youtube raadplegen of je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Meer lezen? 

Klik op de dowloadlink hieronder, en lees de hele recensie! 


Beschrijving



« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Prym Maxi Loom
022.624157
€ 19,95


 





Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.




Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer