Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
gebreid-paaskonijn
Lisanne Multem

Gebreid paaskonijn!

door Lisanne Multem
10 maart 2016
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lisanne: "Het is bijna Pasen! Tijd voor echte paas breisels! Ik ben echt helemaal verliefd op ze, ze zijn zo schattig om te zien. De ultieme paasversiering vind ik ze. Ik heb het over mijn twee nieuwe huisdieren, twee schattige konijntjes!''

"Het idee is niet nieuw, een konijntje maken uit een vierkante gebreide lap. Maar, ik had het nog niet eerder gedaan en het stond al heel lang op mijn to do lijstje. De tricotsteek blijft voor mij de ultieme brei steek, hij straalt zoveel zachtheid uit, en een konijn in die steek kan dus niet anders dan super zoet worden! Het reuzenkonijn was echt een uitdaging om te maken en er gaat veel wol in zitten. Maar het bruine konijntje heb je binnen een mum van tijd gemaakt en staat helemaal geweldig op de paastafel! Klik HIER voor de link naar de uitleg van het patroon."

Wil je ook een paaskonijntje maken? Ga dan aan de slag met de prachtige Schachenmayr wol en maak m.b.v. de werkbeschrijving je eigen lieve konijntje. Je hebt er in totaal maar 3 (afhankelijk van hoe snel je breit) uurtjes voor nodig om een konijntje te maken.

Wil je de werkbeschrijving bekijken? Download hem dan hieronder! 


Werkbeschrijving paaskonijn

Links


Tags: Schachenmayr, Pompons, Pasen, Paastafel, Voorjaar



« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Schachenmayr Merino Extrafine 40 kleur beige (4 bollen)
035.9807555
€ 4,95


2.
Witte pompon van imitatiebont
006.53004
€ 9,95


3.
Lontwol voor vulling in kleur beige
-


 





Reacties
lisanne 13 maart 2016, 18:35uur

Thanks Jenneke, het is zo leuk om hem te maken :) Groetjes Lisanne


jenneke van maurik 10 maart 2016, 15:15uur

Lisanne dank je wel voor het patroon dit ga ik zeker eens proberen♥


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer