Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
gehaakte-zomersjaal

Gehaakte zomersjaal

door Lisanne Multem
7 juli 2016
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lisanne: "Het zal nu toch echt wel zomer worden binnenkort..? :) Ik heb er zo vreselijk veel zin in, ik heb inmiddels al 15 (lees)boeken gescoord en kan niet wachten tot ik in de tuin kan hangen om ze vervolgens in één ruk uit te lezen! Maar voordat het zover is, heb ik nog een heel leuk zomers haakpatroon voor jullie gemaakt. Dat op de zonnige dagen mooi gedragen kan worden..."

Het is een heerlijke sjaal die je juist zomers graag zal dragen, gemaakt van DMC Natura XL, wat een prachtig katoengaren is. Hierdoor is de sjaal zomers niet te warm om te dragen en houdt hij je op wat koelere avonden juist wel weer lekker warm. Daarnaast is hij heerlijk om te haken. Het is zo'n lekker werkje dat je gewoon doet voor de tv. Je herhaalt steeds dezelfde stappen en daardoor kun je lekker je hoofd leegmaken.

Daarnaast heeft hij chique franjes met glitters, Ik heb gekozen voor twee kleuren die heel erg op elkaar lijken. Rustige beige en goud tinten waardoor de sjaal, ondanks de glitters een heel chique en zelfs een beetje dromerige uitstraling krijgt. Uiteraard kun je met deze sjaal alle kanten op en is het misschien ook leuk om hem eens met hele felle zomerkleuren te maken!

Hij draagt heerlijk comfortabel omdat hij bijna niks weegt en lekker luchtig is. Uiteraard kun je hem ook stukken breder maken om een echte omslagdoek te creëren. Voor bovenstaande sjaal heb ik gebruikt:

  • 3 bollen DMC Natura XL, (beige)
  • 1 bol Durable Glam 2172
  • Haaknaald 6 mm.
  • Schaar.
  • Stopnaald.
Voor je het weet is je sjaal al van de haaknaald af en kun je hem met veel plezier gaan dragen. Laat de zon maar komen J Ik wens je heel veel plezier met je zelf gehaakte sjaal!! Ik ben heel benieuwd hoe jullie sjaals gaan worden en hou me aanbevolen voor een leuke foto :)

Veel haakplezier!

Liefs Lisanne

 


werkbeschrijvingzomersjaal« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Durable Glam 2172 Cream
010.66
€ 3,90


2.
Pony haaknaald 6mm
073.44363
€ 2,40


3.
DMC Natura XL kleur 31
011.332
€ 6,95


 

Reacties
Aly Wieringa 7 juli 2016, 23:13uur

Leuke zomersjaal! Je schrijft echter wel over de lengte, maar niet de breedte. Dus ... hoe breed is de sjaal geworden? Groetjes Aly (CreaHobby van Aly


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer