Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
plantenhanger-knopen-brandbox-nieuw

Macramé plantenhanger

door Lisanne Multem
26 januari 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lisanne:"Meteen als de kerstboom de deur uit gaat, begin januari, heb ik zin in nieuw groen in huis! Na de gezellige en donkere periode van kerst, zou ik het liefst meteen een warme en frisse lente in rollen. Maar omdat dat meestal nog wel een paar maanden duurt probeer ik dat gevoel altijd een beetje te creëren met planten in huis.

Via CraftKitchen kreeg ik de vraag of ik iets wilde doen met koord en dan in de vorm van knopen :) Nou dat wil ik wel, ik vind het namelijk heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen en de look van die geknoopte spullen spreekt me heel erg aan voor in huis!

Toen ik eenmaal het prachtige capuchon koord binnen had, was ik meteen helemaal in love! Het is er namelijk in de perfecte grijsblauwe kleur en samen met de roomwitte kleur vind ik hem nog mooier!

Omdat ik het knopen graag wilde combineren met mijn verlangen naar fris groen in huis, maakte ik leuke hangers waarin de planten kunne hangen. Het is helemaal niet moeilijk om deze hangers te maken, het is simpel zelfs. Maar de look die je ermee creëert is wel helemaal te gek!

In de werkbeschrijving leg ik uit hoe je de hangers knoopt. Om het nog makkelijker te maken (hoop ik ;-) heb ik ook een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik de hanger knoop. Dus neem gerust een kijkje. 

Voor één pot met een doorsnee van 10 cm heb je 8 stukken koord nodig die elk 1,5 meter lang zijn. 


werkbeschrijving-geknoopte-plantenhanger« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Koord gevlochten rond kleur 369 blauwgrijs
019.1316163
€ 0,90


 Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer