Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Nordic dream vest

Nordic dream vest

door Janneke Assink
7 september 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Janneke: "Of ik iets met Nordic Dream wilde breien? Nou zeker wel! Eerder breide ik mijn eerste kabels met deze mooie wolmix. Dat resulteerde in deze col die al snel werd ingepikt door mijn jongste.

Nu ben ik nog geen zeer ervaren breister en dus was het zelf ontwerpen van een vest nog een brug te ver, maar een vest met dit garen leek me wel heerlijk. Gelukkig heeft Schachenmayr zelf erg mooie patronenboeken, speciaal bij elke garensoort. Zo ook bij de Fashion-garens.

In Magazin 021 vind je verschillende haak- en breipatronen voor zowel dames als heren, allemaal met Fashion Nordic Dream. Poncho’s, kabeltruien, mutsen en sjaals, alles komt voorbij. En zo ook een heerlijk vest dat voor een beginner prima te doen is (al staat er bij dat het een Gemiddeld patroon is op een schaal van Heel simpel tot Moeilijk).

Ik koos damesvest design S9850. Een vest dat is ontworpen in twee kleuren, maar ik ging voor uni jeansblauw (kleur 00051).

Het patroon is door Schachenmayr speciaal voor CraftKitchen beschikbaar gesteld. Je vindt dit in de bijlage.

Disclaimer: Dit patroon is uitsluitend voor privegebruik. Het is niet toegestaan dit patroon te delen of te gebruiken voor commerciele doeleinden. Het patroon blijft eigendom van Schachenmayr. 


nordic-dream-vest beschrijving Janneke damesmantel-nordicdream-s9850-nl patroon Schachenmayr« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Schachenmayr Nordig Dream 14x kleur 51 Jeans
035.9807575
€ 5,95


2.
Prym Knit Pro Rondbreinaalden nr 7
022.223330
€ 7,80


3.
SMC Moments 021 Nederlandse vertaling
097.35.985502194


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer