Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Regia popjes
Lidy Nooij

Regia popjes breien

door Lidy Nooij
12 oktober 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lidy: “Voor deze gebreide popjes heb ik mij laten inspireren door Scandinavisch design. Ik hou van kleurig maar ook van de strakke, simpele en sobere Scandinavische eenvoud, daar kan ik heel blij worden. Je komt in die stijl veel speelgoed tegen van textiel, genaaid of gebreid. De knuffels van wollen garens in prachtige tinten, wil ik graag vasthouden en voelen. Ze zijn fijn om mee te knuffelen en om naar te kijken. Deze popjes heb ik van sokken wol gebreid op pen 3. Dat klinkt erg dun maar omdat het een klein projectje is breid het lekker weg. Ze hebben door de kleuren en het matte uitstraling van het garen toch een stoere look. Terwijl ik bezig was met het ene popje bedacht ik voor de volgende al weer een nieuwe kleuren combinatie en kon ik niet meer stoppen, vandaar dat het er 6 zijn geworden”.

Blogger: Lidy Nooij

Werkbeschrijving Regia Popjes


Tags: Breien, Lidy Nooij« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Regia Sokkenwol naar keuze


2.
Prym Breinaalden 3mm
022.171307
€ 4,30


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer