Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Gehaakte ketting Durable

Gehaakte ketting

door Marianne Dekkers
5 oktober 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Het is zo fijn om een idee dat al heel lang in je hoofd zit ein-de-lijk te maken ... Als het eindproduct dan ook nog precies uitpakt zoals je dit had bedacht, is dat helemaal leuk!

Dit project kunt je op veel manieren toepassen - als ketting of slinger, en je kunt er zelfs een kadootje extra feestelijk mee inpakken.

Moeilijk te maken/haken is het patroon niet. Mocht je voor exact déze versie gaan, dan is geduld zeker een vereiste, want ik haakte mijn ketting/slinger met haaknaald 2. Maar ... haken is zo veelzijdig: je kunt natuurlijk makkelijk voor een grotere/grovere variant gaan door de motiefjes met haaknaald 5 en Cosy Fine te haken. Of 'ie dan ook nog leuk is als ketting betwijfel ik, maar als slinger absoluut. Je kunt jouw ketting/slinger net zo lang maken als je zelf wilt. Om je een idee te geven: 4 motiefjes (met 3 verbindingen er tussen) zijn ca. 15 cm lang. Mijn ketting is in totaal: 180 cm, en heeft 35 gekleurde motiefjes. Het zal niemand verbazen dat ik voor een kleurige uitvoering koos, maar alle motieven in één kleur, b.v. een mooie pastel, en ze dan aan elkaar haken met off-white lijkt me ook heel mooi


werkbeschrijving gehaakte ketting« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer