Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
sinterklaas DIY

Sinterklaas DIY

door Lisanne Multem
23 november 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Lisanne: "Ik ben echt dol op Sinterklaas. Wij vieren (ondanks dat er geen kleine kids in de familie zijn) nog steeds ieder jaar uitbundig deze 5 december met elkaar. Ik kijk daar altijd zo naar uit! Eerst eten we gezellig met elkaar en daarna begin de pakjesavond. Het is elk jaar weer een leuke uitdaging om toffe cadeautjes te scoren voor elkaar en zelfs de katten in onze familie (7 stuks) krijgen die avond een cadeautje :) "

Ik vind het altijd leuk om van tevoren het huis een beetje aan te kleden voor de feestdagen, dus zo ook voor Sinterklaasavond. Dat heb ik echt van mijn moeder geërfd denk ik haha. Toen ik en mijn zusje nog klein waren deed ze dat ook altijd al. Zo maakte ze een openhaard van een kartonnendoos, compleet met netvlammen en boomstammetjes. Zo konden wij toch onze schoen zetten bij de schoorsteen haha. Deze openhaard komt nog steeds elk jaar beneden in de eerste week van december, gezellig met de lampjes aan geeft hij meteen heel veel sfeer. 

Speciaal voor deze avond maakte ik voor CraftKitchen nog wat accessoires die je thuis extra sfeervol maken. Ik beklede een schaal (voor de kruidnoten) en wat theelichtjes met silhouetten van daken :) Dat doet mij altijd meteen aan Sinterklaasavond denken. Deze kun je heel gemakkelijk zelf maken en het zijn daarnaast ook leuke projecten om samen met je kids te maken. 

LET OP: Pas altijd op met brandende kaarsen en laat ze nooit onbeheerd achter!

Heel veel plezier met je zelfgemaakte Sint items! 

Liefs Lisanne 

 


werkbeschrijving Sinterklaas DIY


Tags: Vilt, Inspiratie, Feestdag, Zelfmaakideeën, Woonaccessoire, Winter, Feest, Feestdagen, DIY, Sinterklaas, Sinterklaas feest, Sinterklaas DIY« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Vilt op Rol 3mm
082.29 kleur 000
€ 15,95


2.
PRYM COLOR SNAPS ROND ROOD
022.393138
€ 3,10


3.
Prym Vario tang
022.390900
€ 13,95


4.
Sinterklaas lint
018.7545
€ 0,45


5.
Organza lint met gouddraad Rood
018.9237.11
€ 0,65


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer