Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Gehaakte slingers
Liza Veenendaal

Gehaakte slingers

door Liza Veenendaal
18 december 2017
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Liza: "Hier en daar kom je ze nog in de kast tegen. Tegen de zijkant van de planken in de kast sieren gehaakte kastrandjes. Een paar jaar terug probeerde ik al eens kastrandjes met dik draad te haken en het eindresultaat was geweldig. Kastrandpatroon + dik katoen = kastrandslinger. Een slinger waar je in het nieuwe jaar veel plezier van kan hebben, want ze zijn niet feest gebonden. De kastrandslingers kun je bij wijze van spreken het hele jaar laten hangen, want ze vormen een frivool interieuraccessoire. Ook in het voorjaar en de zomer zou je ze voor buiten kunnen maken. Het vormt een vrolijk geheel in de tuin. Kortom van deze slingers kun je veel plezier hebben.

Uiteindelijke maakte ik drie verschillende kastrandslingers. Eén patroon komt uit een oud Durable boekje de andere twee patronen zijn eigen ontwerp.

Voor de kleuren liet ik mij inspireren door het kleurenpalette van Flexa: Inviting Home . De kleuren Heartwood, Fresch Folliage en Misty morning uit dit palette gaven mij richting aan de kleurkeuze voor de kastrand slingers. Vergrijsde maar toch frisse tinten om het nieuwe jaar goed mee te beginnen."


Werkbeschrijving Gehaakte slingers« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer