Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Gepuncht-pimpt Jeansjasje

Gepuncht-pimpt Jeansjasje

9 augustus 2018
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Marianne: “Heb jij het punch-virus al te pakken? Bij mij is sprake van een ware punch-epidemie, haha; ik vind het zo leuk en fijn om te doen, er is geen houden meer aan ;-). Al eerder ontwierp ik voor CraftKitchen een punch project (nl deze toffe zomerse caravan). Deze wordt gemaakt met de medium-naald (Clover 8802) en haakkatoen dat geschikt is voor naald 3 mm/3,5 mm; dit is een uitstekend project als het punchen nieuw voor je is. Met de ervaring van bijvoorveeld het caravan project, stap je zo over naar het fijnere punch-werk en kun je prima aan de slag met dít ontwerp, dat gemaakt is met de fijne punch-naald (die zit in de Clover startset 8800) en de geweldige bolletjes Durable borduur-/haakkatoen, die wel speciaal voor deze naald gemaakt lijken. In feite maak je je eigen applicatie, hoe gaaf is dat?

Tip: mocht je nog nooit gepuncht hebben, dan is het verstandig om je eerst in deze techniek te verdiepen. Op mijn blog, marrose-ccc.com, vind je in m'n "punch needle" bericht alle linkjes naar YouTube filmpjes en overige handige informatie bij elkaar. En je kunt natuurlijk ook altijd één van m'n "Punch als een Pro" workshops komen volgen”. 


Werkbeschrijving Gepuncht-pimpt Jeansjasje


Tags: ReStyle, Clover, Patches, Bloemen, Borduren, Marrose ccc, DIY, Durable Borduur- Haakkatoen, Punch Needle, Caravan Punchen, Punchen, Do it yourself« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Clover Punch naald
086.8800
€ 13,75


2.
Durable Borduur
010.36 kleuren naar keuze
€ 2,40


3.
Clover Embroidery Hoop 18cm
086.8812
€ 15,00


4.
Burda Kopieerpapier Wit
067.1
€ 4,50


5.
Clover Eraser pen
086.518
€ 6,00


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer