Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
club-geluk-kleine-kersttruien-breien

Club Geluk kleine kersttrui

26 oktober 2018
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Deze kerst maakt Club Geluk kleine gebreide kersttruien voor in de kerstboom. Hang de mini-sweater aan een klein kledinghangertje als kerstdecoratie en move over kerstballen! Maak ze voor je boom, als kerstcadeau en brei ze het hele jaar door; er komt toch ieder jaar weer een kerstfuif aan. In het boek staan 24 patronen en is bovendien tweetalig: Nederlands en Engels.

Knit yourself a merry little Christmas sweater ....en help LINDA.foundation gezinnen in financiële nood een fijne kerst te geven. Armoede is niet eerlijk! En daarom wil Club Geluk iedereen oproepen deze winter mini kerstruitjes voor in de kerstboom te breien.

Brei een mini truitje uit het boek of download het patroon voor je eigen ontwerp. Stuur deze naar Club Geluk op en wij doneren 1,00 euro per verkocht truitje. Kun je niet breien? Koop dan een truitje voor in je boom. Kijk voor de breiactie voor LINDA.foundation en voor de reeds gebreide truitjes op: www.clubgeluk.nl lees hier meer over deze actie. En check de actie out op LINDA.foundation.


Werkbeschrijving Club Geluk kersttrui


Tags: club geluk« Klik hier voor meer creatieve ideeën


Benodigde materialen

ingrediënten


1.
Durable Soqs
010.75
€ 3,45


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer