Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
linnen-tasjes-met-snorrenprints

Linnen tasjes met snorrenprints

26 maart 2014
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


In het kleine tasje berg je makkelijk een lunchtrommel en wat fruit op, met de grote tas ga je zo naar de supermarkt voor je wekelijkse boodschappen. 

Linnen boodschappentas met grafische print.


Benodigde materialen

  • Linnen tasjes (klein 21 x 25 cm. - groot 38 x 42 cm.) Pipoos
  • Textielstift zwart 1-2 mm. (art. 008.011603, kleur 73) en 2-4 mm. (art. 008.011703, kleur 73)
  • Snorrenknopen 5 cm. breed (art. 007.84236.50)
  • Zwart borduurgaren
  • Eventueel textiellijm
     

Werkbeschrijving
Wij adviseren je deze werkbeschrijving eerst door te lezen voordat je gaat beginnen. 

Druk de prints af (controleer of de geprinte afbeelding op de juiste/ware grootte is afgedrukt). De print van de boodschappentas bestaat uit deel A en deel B. Deze moet je op de stippellijnen tegen elkaar leggen. Schuif de vellen met prints in de tas en speld indien nodig vast om verschuiven te voorkomen. Omdat het linnen van het tasje doorschijnt kun je eenvoudig de afbeelding overtrekken. Gebruik de dunne textielstift voor de wat dunnere lijnen en de dikke voor de dikkere lijnen. Fixeer de prints volgens de aanwijzing op de stift.

Snorrenknopen bevestigen: leg de knopen op de juist plaats en markeer de knoopsgaten met een potlood. Zet op deze punten dikke stippen met stift zodat de knoopsgaten straks niet opvallen. Neem een streng borduurgaren en splijt het. Zet de knopen vast met borduurgaren. Eventueel kun je de knopen wat stabieler vastzetten met een extra dotje (textiel)lijm erachter. 

Close Up Knopen

Wil je de benodigde materialen bekijken of kopen? Informeer naar een verkoopadres bij jou in de buurt. Je kunt ook zelf zoeken in onze lijst met verkooppunten. 


Werkbeschrijving linnen tasjes met snorrenprints (PDF). Print Lunchtasje (PDF). Print Boodschappentas Deel A (PDF). Print Boodschappentas Deel B (PDF).



« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 





Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.




Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer