Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Nummer 1: Knuffel Apen
Anneke Kooistra

BEST 3 OF 2020 - Anneke

door Anneke Kooistra
14 december 2020
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Afgelopen jaar heb ik weer met veel plezier aan de CraftKitchen projecten gewerkt. Het is een fijne en gezellige samenwerking! En elke keer is het zo leuk om iets te bedenken, uit te zoeken welke materialen ervoor gebruikt kunnen worden en het vervolgens te zien ontstaan.

Aapje staat toch wel bovenaan mijn top 3 lijstje. Er wordt hier in huis heel veel mee gespeeld en daar kan ik zo blij van worden. Dat ik in de praktijk zie gebeuren waar ik tijdens het haken op hoopte: een aapje die overal mee naartoe gesleept wordt.

Het regenboogkussen blijft ook favoriet omdat hij zo lekker ligt met een boekje lezen. Ditmaal ontwierp ik hem met minder en rondere strepen.

En de Rotan tas, die sleep ik zelf overal mee naartoe! Met een fijn haakwerkje erin, of als strandtas...ik gebruik hem voor van alles. En gebruik ik hem niet dan hangt hij gezellig aan de kapstok.


Werkbeschrijving knuffel apen Werkbeschrijving regenboogkussen Werkbeschrijving Rotan tas


Tags: Dieren, Durable, Durable Cosy, Durable Cosy fine, Tas, Knuffel, Flaxkoord, Durable Teddy« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer