Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
borduur-je-eigen-telefoonhoesje

Borduur je eigen telefoonhoesje

11 juni 2014
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Deze siliconen telefoonhoesjes beschermen op een hippe manier je Iphone. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en je bepaalt helemaal zelf wat je erop gaat borduren. Leuk om te maken als cadeau of voor jezelf. Maak er een.. of twee... of drie... of voor elke dag een!

Benodigde materialen

  • Siliconen hoesje met geperforeerd borduurstramien voor Iphone 4G/4S (art. 082.318, oranje 215)
  • Borduurgaren in de kleuren rood, wit, blauw, zwart en twee kleuren oranje (Super Giant Pack met borduurgaren, art. 075.0241270, kleuren 128, 986, 148, 491, 810 en 144)
  • Borduurnaald met scherpe punt.
     

Werkbeschrijving
Wij adviseren je deze werkbeschrijving eerst door te lezen voordat je gaat beginnen. 

Druk het borduurpatroon af (zie bestand onderaan deze pagina). Dit patroon is geschikt voor bovengenoemd type telefoonhoesje. Gebruik van elke kleur steeds twee draden uit de streng om te borduren. Borduur het patroon op het hoesje volgens de kruissteektechniek. De snor van de leeuw borduur je tot slot met een rechte draad erop.

Tips

  • In het boek 'Style your Phone' vind je nog veel meer leuke borduurpatronen en zelfmaakideeën voor borduurbare telefoonhoesjes (uitgeverij Tirion, art. 059.16660).
  • Zelf een patroontje ontwerpen? Neem een vel ruitjespapier, trek een lijn om een vlak van 23 x 46 hokjes en schetsen maar! 


Wil je deze materialen bekijken of kopen? Informeer naar een verkoopadres bij jou in de buurt. Je kunt ook zelf zoeken in onze lijst met verkooppunten.
 


Werkbeschrijving Telefoonhoesje Borduren (PDF). Borduurpatroon Telefoonhoesje.« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer