Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Het Harry Sokkenpatroon

Sokkenpatroon: Harry's ronde

5 juli 2021
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Ontwerpster: Jo An 

Harry’s ronde
Wat doet die rode kat daar op dat sokkenpatroon?! Dat zit zo:

Lang geleden woonde in Wolhalla een langharig, rood katje , dat ter ere van Harry Haandrikman officieel ‘Harige Harry’ werd genoemd. Deze rooie Harige Harry werd een belangrijk karaktertje in onze nieuwsbrieven, beleefde veel avonturen en kwam zijn mensenoom Harry Haandrikman vriendelijk begroeten bij zijn bezoeken.

Ter herinnering aan vierpotige rooie Harige Harry (en voor zijn fanclub!) is deze sok in 2013 ontworpen. Het beschrijft de ronde die hij in zijn leventje dagelijks maakte in de omgeving en de tuin rondom ons huis. Met smalle looppaadjes, omzoomd door wuivend gras en afgegrensd door een stenen pad en met kattenpoten in het midden.

Ter ere van twéébenige Harry Haandrikman krijgt de naam van het patroon nu een tweede belangrijke betekenis. Want ook ons aller Harry Haandrikman maakte vaak zijn ronde, beleefde veel avonturen en kwam ons altijd zo vriendelijk begroeten bij zijn bezoeken, op vak- en consumentenbeurzen en hij heeft natuurlijk óók een héél grote fanclub die hem enorm gaat missen!

Jo An van Wolhalla
2021


Werkbeschrijving Het Harry Sokkenpatroon« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer