Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
innocent

Innocent Goedgemutste Breicampagne 2013

3 december 2013
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Eenzaamheid onder ouderen

In Nederland zijn 200.000 ouderen extreem eenzaam. Het Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen met elkaar in contact via verschillende leuke activiteiten. Eén van de diensten is de BoodschappenPlusBus, een succesvol project dat eenzame ouderen in staat stelt om met anderen boodschappen te doen of een gezellig uitstapje te maken. innocent wil dit jaar graag 125.000 mutsen bij elkaar breien en daarmee namens alle breiers een bijdrage leveren aan een nieuwe bus voor het Ouderenfonds. innocent heeft sinds 2005 samen met honderden Nederlandse vrijwilligers maar liefst 384.642 mutsen bij elkaar gebreid, en daarmee meer heel veel euro's aan het Ouderenfonds overgemaakt.

Hoe werkt het?
Breibeginner of gevorderde wolverwerker, innocent roept iedereen in Nederland op om één of meerdere mutsjes te breien en op te sturen naar innocent. De breiwerkjes komen vervolgens in januari 2014 op de doppen van de smoothie-flesjes in het schap. Van iedere goedgemutstesmoothie gaat € 0,20 naar het Nationaal Ouderen Fonds.

De NS had een speciale SocialCoupe ter beschikking gesteld waar innocent uitleg gaf over het breien van de mutsen. Een leuk fimpje hierover vindt je hieronder. 

Inmiddels is de inzendtermijn voor dit jaar gesloten en er zijn zeker meer dan 100.000 mutsjes ingezameld.
Kijk voor meer informatie over deze campagne op: www.innocentdrinks.nl/DeGoedgemutsteBreicampagne
« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer