Instagram Youtube Pinterest Facebook
Menu
Nummer 1: Kussen Between the lines
Liza Veenendaal

BEST 3 OF 2020 - Liza

door Liza Veenendaal
21 december 2020
deel artikel
Twitter Pinterest Facebook


Wat betreft creatief bezig mogen zijn, was 2020 voor mij een heel fijn jaar. Ook dit jaar mocht ik weer aan de slag voor CraftKitchen.nl en stopte ik in ieder project mijn ziel en zaligheid. Toen ik een Top 3 moest samenstellen, heb ik ontzettend getwijfeld tussen de projecten, maar ik ben er uit… dit is het geworden:

1. Kussen Between the Lines
Dit project was er voor mij weer 1 van grenzen verleggen. De uitdaging gaan om de trend plaid & checkerd om te zetten in een haakpatroon. Ik ben trots op het eindresultaat en maakte hem voor mezelf in een hele andere kleurcombinatie en die ligt te pronken op onze bank.

2. Hang on Kledinghanger
Ook een breiproject blijft een uitdaging, maar als het dan lukt om iets eenvoudigs te bedenken wat ook voor een leuke heeft, dan zijn het deze kleerhangers.

3. Quote wandhanger
Dit is er 1 waar je in een handomdraai mee klaar ben en een vrolijk eindresultaat kan ophangen. Een quote kan je zo motiveren.


werkbeschrijving kussen between the lines werkbeschrijving hang on kledinghanger werkbeschrijving quote wandhanger


Tags: ReStyle, Vilt, Haken, Zelfmaakidee├źn, Naaien, Breien, Durable, Durable Coral, DIY, Durable Cosy fine, Durable Coral mini« Klik hier voor meer creatieve ideeën


 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig op dit blogitem.
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden, omdat het formulier nog niet (helemaal) correct is ingevuld.

    Reageer